Open/close main navigation

Farvel til en ven

Alle dyreejere kommer en dag til at stå i situationen, hvor det bliver nødvendigt at tage afsked med den elskede ven. Det kan være efter et langt og oplevelsesrigt liv sammen, men kan også pludselig blive aktuelt ved uhelbredelig sygdom eller tilskadekomst, hvor behandling er nytteløs. Uanset hvad, er det en dag, det er meget vanskeligt at forberede sig på. Hos Dyrlægerne ved Åen er vi helt klar over dette. Vi er alle også dyreejere selv. Du kan derfor føle dig sikker på, vi vil gøre alt for at hjælpe og støtte dig den dag, behandling ikke længere er mulig. Herunder vil vi sørge for en tryg og rolig atmosfære og al den tid, der er nødvendig. Vi vil desuden sørge for, du ikke skal opleve ventetid i receptionen.

Vi har et mangeårigt tillidsbaseret samarbejde med Kæledyrskrematoriet og kan i samråd med dig lave de nødvendige aftaler vedrørende denne del.

For nogle dyreejere – også iblandt de heldigvis allerfleste, som har et sundt og raskt dyr – kan det være trygt at vide, hvordan det rent praktisk foregår, når vi mange år senere skal sige farvel ved aflivning eller euthanasi, som det også kaldes. Man er derfor altid velkommen til at stille spørgsmål også om dette emne. Vores personale er også vant til at tale med børn, hvilket kan få ubehagelige billeder, man måtte have i sit hoved, til at mildnes ganske meget.